Grillowane kalmary z fasolą i olejem miętowym

Grillowane kalmary z fasolą i olejem miętowym
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Grillowane kalmary z fasolą i olejem miętowym może być super przepis, aby spróbować. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz cebulę, sól i pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli, Grillowane krewetki z białą fasolą, rozmarynem, Mache i olejkiem miętowym, oraz Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć macki i oczyścić kalmary, pozostawiając ciała w całości. Odstaw macki na bok. Wyciągnij kość w kształcie pióro w środku rur kalmary i usunąć mętne rzeczy, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
2
Rozgrzej grill lub brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W misce mieszamy ugotowaną fasolę, rozmaryn, oliwę z oliwek, cebulę, majeranek oraz sok z cytryny i skórkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Ułóż mieszaninę na środku 4 płyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
MajeranekMajeranek
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Doprawić kalmary solą i pieprzem, posmarować odrobiną dodatkowego oleju i grillować przez 2 minuty z każdej strony. Ułóż 2 kalmary na sałatce na każdym talerzu i skropić olejem miętowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
KałamarnicaKałamarnica
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia. Przygotuj i kąpiel lodowa. Zanurz liście mięty we wrzącej wodzie na 30 sekund, a następnie usuń do łaźni lodowej. Wycisnąć nadmiar płynu i puree w blenderze przez 1 minutę z oliwą z oliwek. Sprawia, że 1 filiżanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn