Grillowane Kaboby wołowe i kukurydziane

Grillowane Kaboby wołowe i kukurydziane
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana wołowina i kukurydza Kabobs może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz ocet winny, czosnek, papryka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Grillowane Kaboby wołowe i kukurydziane, Grillowane orientalne Kaboby z kurczaka z grillowaną kukurydzą na kolbie, oraz Grillowane Kaboby Wołowe.

Instrukcje

1
W średniej niemetalowej misce lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj olej, ocet, tymianek, czerwoną paprykę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać wołowinę; wymieszać do marynaty. Przykryć naczynie lub worek uszczelnienia i przechowywać w lodówce, mieszając wołowinę od czasu do czasu, co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Usuń wołowinę z marynaty; marynata rezerwowa. Na każdym z sześciu 10-do 12-calowych metalowych szaszłyków, na przemian nić wołowinę, kukurydzę i paprykę, pozostawiając miejsce między każdym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
5
Pędzel z marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6
Umieść kaboby na stojaku grillowym na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 15 do 20 minut dla średniej doneness wołowiny, szczotkowanie z marynatą i często obracając. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn