Grillowane Kaboby wołowe i kukurydziane

Grillowane Kaboby wołowe i kukurydziane
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana wołowina i kukurydza Kabobs może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz ocet winny, czosnek, papryka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Grillowane Kaboby wołowe i kukurydziane, Grillowane orientalne Kaboby z kurczaka z grillowaną kukurydzą na kolbie, oraz Grillowane Kaboby Wołowe.

Instrukcje

1
W średniej niemetalowej misce lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj olej, ocet, tymianek, czerwoną paprykę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać wołowinę; wymieszać do marynaty. Przykryć naczynie lub worek uszczelnienia i przechowywać w lodówce, mieszając wołowinę od czasu do czasu, co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Usuń wołowinę z marynaty; marynata rezerwowa. Na każdym z sześciu 10-do 12-calowych metalowych szaszłyków, na przemian nić wołowinę, kukurydzę i paprykę, pozostawiając miejsce między każdym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
5
Pędzel z marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
6
Umieść kaboby na stojaku grillowym na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 15 do 20 minut dla średniej doneness wołowiny, szczotkowanie z marynatą i często obracając. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn