Grillowane Kaboby Wieprzowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych Kabobów wieprzowych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 101g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 745 kalorii. Na 8,1 USD za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka przypraw wieprzowych, kotlety schabowe, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Kaboby Wieprzowe, Grillowane Kaboby Wieprzowe Teriyaki, oraz Grillowane Greckie Kaboby Wieprzowe.
Instrukcje
Obie strony każdego kotleta schabowego posypać przyprawioną solą; każdy kotlet pokroić na 4 kawałki. Naprzemiennie kawałki wieprzowiny, cukinia, grzyby i papryka równomiernie na cztery metalowe szaszłyki 12 do 14 cali. W małej misce, połączyć konfitury i ocet; dobrze wymieszać.
Gdy jesteś gotowy do grillowania, umieść kabobs na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli.
Pędzel z mieszaniną konserwującą. Gotować 5 minut. Włącz kabobs; pędzel z pozostałą mieszaniną konserw. Gotować dodatkowe 5 do 7 minut lub aż wieprzowina nie jest już różowy. W razie potrzeby podawać na gorącym ugotowanym ryżu.