Grillowane Jerk Chicken Kabobs

Grillowany Jerk Chicken Kabobs może być tylko Ameryka Środkowa przepis, którego szukasz. To danie główne ma 185 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz SOS przyprawowy jerk, cebulę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jerk Pork & Ananas Kabobs, Grillowany Kurczak Jerk, oraz Grillowany Kurczak Jerk.
Instrukcje
W płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj kurczaka i 1/4 szklanki sosu jerk. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować, mieszając od czasu do czasu.
Grill gazowy lub węglowy.
Kurczaka odcedzić; marynatę wyrzucić. Na każdym z 6 (15-calowych) metalowych szaszłyków, na przemian wątek kurczaka, ananasa, papryki i cebuli, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem.
Warzywa posmarować pozostałym sosem szarpanym.
Umieść kabobs na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować około 15 minut lub aż kurczak nie będzie już różowy w środku i warzywa będą miękkie.