Grillowane Gruyere z czerwoną cebulą Confit ... plus Q & A Z "Cheese Wiz" Gina Freize!

Grillowane Gruyere z czerwoną cebulą Confit ... plus Q & A Z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowane Gruyere z czerwoną cebulą Confit ... plus Q & A Z "Cheese Wiz" Gina Freize! spróbuj. Ten przepis służy 4. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 208 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś masło, cebulę, grubą sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mesclun z grillowaną cebulą, jabłkiem i serem Gruyère, Gruyere, szynka i karmelizowana cebula Grillowany ser z jabłkową glazurą balsamiczną, oraz Gruyere, wolno pieczony pomidor i karmelizowana cebula Grillowany ser dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek na dużej patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu, aż masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i gotować je, często mieszając, aż zmiękną, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać tymianek, Wino i cukier i kontynuować gotowanie i mieszając od czasu do czasu, aż cebula są bardzo miękkie i miękkie, o 30 protokół. Obniżyć ciepło, jeśli to konieczne, aby uniknąć przypalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wlać ocet balsamiczny i doprawić cebulę grubą solą i pieprzem do smaku. Kontynuuj gotowanie i mieszanie przez kolejne 5 minut, aby umożliwić wchłonięcie płynu. Cebula będzie jedwabista, błyszcząca i głęboko czerwono-fioletowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Rozgrzać grill panini zgodnie ze wskazówkami producenta.Dla każdej kanapki: podziel ciabattę na pół wzdłuż. Ułóż wystarczającą ilość plastrów sera wewnątrz dna, aby pokryć powierzchnię. Dodać kilka łyżek czerwonej cebuli confit* i więcej sera. Zamknij kanapkę górną połową ciabatty.Grilluj panini, po dwa na raz, aż ser się rozpuści i chleb zostanie upieczony, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
CiabattaCiabatta
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn