Grillowane Gruyere z czerwoną cebulą Confit ... plus Q & A Z "Cheese Wiz" Gina Freize!

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowane Gruyere z czerwoną cebulą Confit ... plus Q & A Z "Cheese Wiz" Gina Freize! spróbuj. Ten przepis służy 4. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 208 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś masło, cebulę, grubą sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mesclun z grillowaną cebulą, jabłkiem i serem Gruyère, Gruyere, szynka i karmelizowana cebula Grillowany ser z jabłkową glazurą balsamiczną, oraz Gruyere, wolno pieczony pomidor i karmelizowana cebula Grillowany ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek na dużej patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu, aż masło się stopi.
Dodać cebulę i gotować je, często mieszając, aż zmiękną, 8 do 10 protokół.
Dodać tymianek, Wino i cukier i kontynuować gotowanie i mieszając od czasu do czasu, aż cebula są bardzo miękkie i miękkie, o 30 protokół. Obniżyć ciepło, jeśli to konieczne, aby uniknąć przypalenia.
Wlać ocet balsamiczny i doprawić cebulę grubą solą i pieprzem do smaku. Kontynuuj gotowanie i mieszanie przez kolejne 5 minut, aby umożliwić wchłonięcie płynu. Cebula będzie jedwabista, błyszcząca i głęboko czerwono-fioletowa.
Rozgrzać grill panini zgodnie ze wskazówkami producenta.Dla każdej kanapki: podziel ciabattę na pół wzdłuż. Ułóż wystarczającą ilość plastrów sera wewnątrz dna, aby pokryć powierzchnię. Dodać kilka łyżek czerwonej cebuli confit* i więcej sera. Zamknij kanapkę górną połową ciabatty.Grilluj panini, po dwa na raz, aż ser się rozpuści i chleb zostanie upieczony, 4 do 5 minut.