Grillowane Grillowane Szaszłyki Z Boczkiem I Kurczakiem
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 69 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 38 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zieloną cebulę, bambusowe szaszłyki, piersi z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Sweet N ' Spicy Bacon Wrapped Chicken Szaszłyki, Szaszłyki z kurczaka z boczkiem BBQ, oraz Grillowany Kurczak Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namoczyć szaszłyki w wodzie co najmniej 30 minut, aby zapobiec przypaleniu. W międzyczasie pokrój każdą pierś kurczaka na pół wzdłuż, a następnie pokrój w poprzek, aby uzyskać 10 (około 1 cala) kawałków.
Cebulę pokroić na 2-calowe kawałki (łącznie 30 sztuk).
Pokroić plastry boczku na pół w poprzek.
Grill gazowy lub węglowy. Przesunąć 1 szaszłyk przez koniec 1 kawałka boczku, następnie przez środek 1 kawałka kurczaka i z powrotem przez drugi koniec kawałka boczku; dodać 2 kawałki cebuli, następnie powtórzyć z innym kawałkiem boczku i kawałkiem kurczaka.
Umieścić na dużym talerzu lub tacy. Powtórz, aby Pozostałe kaboby.
Umieść kabobs na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 5 minut. Obróć kabobs; umyć połową sosu barbecue. Przykryć; gotować 5 minut. Włącz kabobs; pędzel z pozostałym sosem. Przykryć; gotować około 1 minuty dłużej lub aż kurczak nie będzie już różowy w środku. W razie potrzeby podawać z dodatkowym sosem barbecue do zanurzenia.