Grillowane Grillowane Szaszłyki Z Boczkiem I Kurczakiem

Grillowane Grillowane Szaszłyki Z Boczkiem I Kurczakiem
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 69 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 38 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zieloną cebulę, bambusowe szaszłyki, piersi z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Sweet N ' Spicy Bacon Wrapped Chicken Szaszłyki, Szaszłyki z kurczaka z boczkiem BBQ, oraz Grillowany Kurczak Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczyć szaszłyki w wodzie co najmniej 30 minut, aby zapobiec przypaleniu. W międzyczasie pokrój każdą pierś kurczaka na pół wzdłuż, a następnie pokrój w poprzek, aby uzyskać 10 (około 1 cala) kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Cebulę pokroić na 2-calowe kawałki (łącznie 30 sztuk).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Pokroić plastry boczku na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Grill gazowy lub węglowy. Przesunąć 1 szaszłyk przez koniec 1 kawałka boczku, następnie przez środek 1 kawałka kurczaka i z powrotem przez drugi koniec kawałka boczku; dodać 2 kawałki cebuli, następnie powtórzyć z innym kawałkiem boczku i kawałkiem kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Umieścić na dużym talerzu lub tacy. Powtórz, aby Pozostałe kaboby.
6
Umieść kabobs na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 5 minut. Obróć kabobs; umyć połową sosu barbecue. Przykryć; gotować 5 minut. Włącz kabobs; pędzel z pozostałym sosem. Przykryć; gotować około 1 minuty dłużej lub aż kurczak nie będzie już różowy w środku. W razie potrzeby podawać z dodatkowym sosem barbecue do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn