Grillowane frytki z octem słodowym Aioli

Grillowane frytki z octem słodowym Aioli
Grillowane frytki ze słodowym octem Aioli mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,07 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 770 kalorii, 8G białka, oraz 56 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz ziemniaki russet, majonez, ocet słodowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczone karczochy z octem słodowym Aioli, Blue Corn smażony kurczak z octem słodowym Aioli, oraz Frytki ze słodkich ziemniaków z octem słodowym.

Instrukcje

1
W misce wymieszać majonez, ocet, czosnek, musztardę i estragon oraz sól i pieprz do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić ziemniaki w garnku z zimną wodą, dodać 2 łyżki soli i gotować na średnim ogniu do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić, ostudzić i pokroić każdy ziemniak wzdłuż na 8 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umyć ziemniaki z olejem i doprawić solą i pieprzem, do smaku, i grill, aż złoty kolor i gotowane przez, O 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Przenieść do naczynia i służyć z aioli obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn