Grillowane frytki z octem słodowym Aioli
Grillowane frytki ze słodowym octem Aioli mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,07 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 770 kalorii, 8G białka, oraz 56 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz ziemniaki russet, majonez, ocet słodowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczone karczochy z octem słodowym Aioli, Blue Corn smażony kurczak z octem słodowym Aioli, oraz Frytki ze słodkich ziemniaków z octem słodowym.
Instrukcje
W misce wymieszać majonez, ocet, czosnek, musztardę i estragon oraz sól i pieprz do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Umieścić ziemniaki w garnku z zimną wodą, dodać 2 łyżki soli i gotować na średnim ogniu do miękkości, o 10 protokół.
Odcedzić, ostudzić i pokroić każdy ziemniak wzdłuż na 8 plastrów.
Rozgrzać grill do wysokiej.
Umyć ziemniaki z olejem i doprawić solą i pieprzem, do smaku, i grill, aż złoty kolor i gotowane przez, O 2 do 3 minut na stronie.
Przenieść do naczynia i służyć z aioli obok.