Grillowane Frytki stekowe z cytrusowo-tymiankowym Aioli
Przepis grillowane frytki stek z cytrusowo-tymiankowym Aioli jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 8G białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Udaj się do sklepu i odebrać skórkę pomarańczową, ziemniaki russet, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane frytki z octem słodowym Aioli, Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, oraz Latin Grillowany stek Rib Eye z Zielonym Chile Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce ubić majonez, czosnek, skórkę, tymianek, paprykę, miód i doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Włóż ziemniaki do garnka z zimną wodą, dodaj 2 łyżki soli i gotuj na średnim ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal twarde, około 10 minut.
Odcedzić, ostudzić i pokroić każdy ziemniak wzdłuż na 8 plastrów.
Rozgrzać grill do średniej.
Ziemniaki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grill na złoty kolor i gotowane przez, O 2 do 3 minut na stronie.
Przełożyć do półmiska lub miski i podawać z majonezem.