Grillowane Frytki stekowe z cytrusowo-tymiankowym Aioli

Grillowane Frytki stekowe z cytrusowo-tymiankowym Aioli
Przepis grillowane frytki stek z cytrusowo-tymiankowym Aioli jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 8G białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Udaj się do sklepu i odebrać skórkę pomarańczową, ziemniaki russet, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane frytki z octem słodowym Aioli, Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, oraz Latin Grillowany stek Rib Eye z Zielonym Chile Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małej misce ubić majonez, czosnek, skórkę, tymianek, paprykę, miód i doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Włóż ziemniaki do garnka z zimną wodą, dodaj 2 łyżki soli i gotuj na średnim ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal twarde, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Odcedzić, ostudzić i pokroić każdy ziemniak wzdłuż na 8 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
5
Rozgrzać grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Ziemniaki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grill na złoty kolor i gotowane przez, O 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Przełożyć do półmiska lub miski i podawać z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn