Grillowane Frytki stekowe z cytrusowo-tymiankowym Aioli
Przepis grillowane frytki stek z cytrusowo-tymiankowym Aioli jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 8G białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Udaj się do sklepu i odebrać skórkę pomarańczową, ziemniaki russet, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane frytki z octem słodowym Aioli, Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, oraz Latin Grillowany stek Rib Eye z Zielonym Chile Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małej misce ubić majonez, czosnek, skórkę, tymianek, paprykę, miód i doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Uncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami