Grillowane Frytki stekowe z cytrusowo-tymiankowym Aioli

Grillowane Frytki stekowe z cytrusowo-tymiankowym Aioli
Przepis grillowane frytki stek z cytrusowo-tymiankowym Aioli jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 8G białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Udaj się do sklepu i odebrać skórkę pomarańczową, ziemniaki russet, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane frytki z octem słodowym Aioli, Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, oraz Latin Grillowany stek Rib Eye z Zielonym Chile Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małej misce ubić majonez, czosnek, skórkę, tymianek, paprykę, miód i doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Włóż ziemniaki do garnka z zimną wodą, dodaj 2 łyżki soli i gotuj na średnim ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal twarde, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Odcedzić, ostudzić i pokroić każdy ziemniak wzdłuż na 8 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Rozgrzać grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Ziemniaki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grill na złoty kolor i gotowane przez, O 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Przełożyć do półmiska lub miski i podawać z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn