Grillowane frytki stekowe

Grillowane frytki stekowe
Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, wegetariańskich i przyjaznych dla fodmap , grillowane frytki stekowe mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu składa się 5 porcji zawierających 488 kalorii , 7 g białka i 28 g tłuszczu każda. Za 74 centy za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka musztardy kreolskiej, ostrego sosu, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis wypróbowało i polubiło 20 osób. To będzie hit na Twoim wydarzeniu z okazji czwartego lipca . Świetnie sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 61% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także stek z grillowanej polędwicy wołowej z ragoutem z warzyw letnich i frytkami stekowymi , stek z polędwicy z grilla z ragoutem z letnich warzyw i frytkami stekowymi oraz stek z polędwicy z grilla z ragoutem z warzyw letnich i frytkami stekowymi .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Do dużego garnka z zimną wodą włóż ziemniaki. Doprowadzić ziemniaki do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą lekko miękkie, ale nie ugotowane przez około 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Ziemniaki odcedzić i dobrze osuszyć. Ziemniaki pokroić w grubą kostkę, po około 6 sztuk na ziemniaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
W dużej misce wymieszaj oliwę z oliwek, wytrzyj do sucha, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj krążki ziemniaczane i wymieszaj. Grilluj ziemniaki na złoty kolor i chrupiące na całej powierzchni, około 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Przełóż ziemniaki do miski lub półmiska i podawaj z sosem musztardowo-kreolskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda KreolskaMusztarda Kreolska
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn