Grillowane Frytki Stekowe
Grillowane frytki stek może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 57 centów za porcję. Ta przystawka ma 390 kalorii, 4G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać russet ziemniaki, dash ostry sos, majonez, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, Po prostu świetny stek z grillowanymi frytkami, oraz Cornell Kurczak z grillowanymi frytkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Dodaj ziemniaki do dużego garnka z zimną wodą. Doprowadzić ziemniaki do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są tylko lekko miękkie, ale nie gotowane przez około 10 do 12 protokół.
Ziemniaki odcedzić i dobrze osuszyć. Ziemniaki pokroić w grube kliny, około 6 na ziemniaki.
W dużej misce ubij razem oliwę z oliwek, wytrzyj na sucho, sól i pieprz do smaku.
Dodać kliny ziemniaczane i wrzucić. Grill ziemniaki, aż złoty kolor i chrupiące na całym, o 10 do 12 protokół.
Przełożyć ziemniaki do miski lub półmiska i podawać z sosem kreolsko-musztardowym.
Połącz wszystkie składniki w małej misce.