Grillowane Frytki Stekowe

Grillowane Frytki Stekowe
Grillowane frytki stek może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 57 centów za porcję. Ta przystawka ma 390 kalorii, 4G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać russet ziemniaki, dash ostry sos, majonez, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, Po prostu świetny stek z grillowanymi frytkami, oraz Cornell Kurczak z grillowanymi frytkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Dodaj ziemniaki do dużego garnka z zimną wodą. Doprowadzić ziemniaki do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są tylko lekko miękkie, ale nie gotowane przez około 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Ziemniaki odcedzić i dobrze osuszyć. Ziemniaki pokroić w grube kliny, około 6 na ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
5
W dużej misce ubij razem oliwę z oliwek, wytrzyj na sucho, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać kliny ziemniaczane i wrzucić. Grill ziemniaki, aż złoty kolor i chrupiące na całym, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Przełożyć ziemniaki do miski lub półmiska i podawać z sosem kreolsko-musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda KreolskaMusztarda Kreolska
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn