Grillowane Francuskie Burgery Dip

Grillowane Francuskie Burgery Dip
Przepis grillowane Francuskie burgery Dip jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.59 za porcję. To danie główne ma 327 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, wodę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. to będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Grillowane Francuskie Burgery Dip, Grillowane Francuskie Burgery Cebulowe, oraz Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. Aby zrobić gorący bulion w rondlu 1-ćwiartkowym, wymieszać 1 szklankę wody i 2 łyżki mieszanki zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu podczas robienia i grillowania pasztecików.
3
W średniej misce, wymieszać 2 łyżki wody i pozostałą zupę wymieszać, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z mieloną wołowiną. Kształt mieszaniny na 4 owalne paszteciki, 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Placki umieścić na grillu; grill przykryć. Gotować na średnim ogniu 11 do 13 minut, obracając raz, aż termometr włożony w środku pasztecików czyta 71°. w ciągu ostatnich 2 minut czasu gotowania, umieścić kromki chleba na grillu; gotować 1 do 2 minut, obracając raz, aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Aby służyć, umieścić każdy patty między 2 kromki francuskiego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
6
Podawać z gorącym bulionem do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn