Grillowane faszerowane pieczarki Portobello dla dwojga

Grillowane faszerowane pieczarki Portobello dla dwojga
Grillowane nadziewane grzyby Portobello dla dwóch może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 24 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka brązowego ryżu, grzybów portobello, mleka włoskiego* mieszanka trzech serów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla, Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla, oraz Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Użyj łyżki do usuwania łodyg i brązowych skrzeli z spodów czapek grzybowych. Odrzuć skrzela; posiekaj łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Umyj obie strony czapek grzybowych równomiernie 2 łyżkami. opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Ciepło Pozostałe opatrunek w małej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać posiekane łodygi; gotować i mieszać 6 min. albo do przetargu. Wymieszać z ryżem, pomidorami, serem i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Pieczarki grillowane, górne boki do góry, 5 min; obrót. Top z mieszanką ryżową; grill 5 min. aż grzyby będą miękkie i ser topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Magazyn