Grillowane czerwone ziemniaki i cebula
Grillowane czerwone ziemniaki i cebula może być tylko przystawka szukasz. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cebula, płatki papryki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Grillowane Ziemniaki I Cebula, oraz Grillowane ziemniaki i cebula z ziołami (owinięte folią) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill i szczotkuj metalową szczotką do grillowania, aby poluzować każdy crud i sadzę. Po wyszczotkowaniu grilla, Uruchom olejowany ręcznik na grillu, aby podnieść rozluźniony crud.
W dużej misce, wrzucić ziemniaki i cebulę wraz z rozmarynem, czosnek, pokruszony czerwony pieprz, sól, do smaku, i trochę oliwy z oliwek. Staraj się utrzymać cebulę razem w rundach, będą się rozpadać podczas grillowania, ale spróbuj trzymać je razem tak długo, jak to możliwe; to po prostu sprawia, że rzeczy łatwiejsze.
Ziemniaki i cebulę ułożyć na rozgrzanym grillu. Gdy ziemniaki opracowały piękne znaki grill, obrócić je ćwierć obrotu, aby stworzyć piękny wzór crosshatch, (nie martw się o cebuli, rozpadają się i nie zobaczysz znaków). Obróć ziemniaki i powtórz proces, obróć cebulę, aby ugotować drugą stronę. Gotować ziemniaki i cebulę, aż będą miękkie przez całą drogę, o 8 do 10 protokół z każdej strony.
Wyjąć z grilla i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Kto by pomyślał, że potrafisz grillować ziemniaki!