Grillowane Czarne Kruki

Grillowane Czarne Kruki
Grillowane czarne wrony mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 41g białka, oraz 35 g tłuszczu. Jeśli masz sos sojowy, rock cornish kury, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowane Czarne Kruki, Fasola Grillowana czarno-biała, oraz Grillowany koper włoski z sosem z czarnych oliwek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kury w zamykanej plastikowej torebce z zamrażarką lub dużym płytkim szklanym naczyniu. W małej misce wymieszaj sos sojowy, brązowy cukier, olej sezamowy, piernik, płatki pieprzu, 3 łyżki cebuli i czosnek; zalej marynatą kury. Uszczelnij worek lub przykryj naczynie. Przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Usunąć kury z marynaty; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Kury ułożyć, ściąć boki, na grillu na dużym ogniu. Przykryć grilla; gotować od 14 do 16 minut, obracając od czasu do czasu, aż sok z kur będzie czysty, gdy najgrubsze kawałki zostaną pocięte na kość (co najmniej 74°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
6
Posypać sezamem i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn