Grillowane Czarne Kruki
Grillowane czarne wrony mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 41g białka, oraz 35 g tłuszczu. Jeśli masz sos sojowy, rock cornish kury, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowane Czarne Kruki, Fasola Grillowana czarno-biała, oraz Grillowany koper włoski z sosem z czarnych oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kury w zamykanej plastikowej torebce z zamrażarką lub dużym płytkim szklanym naczyniu. W małej misce wymieszaj sos sojowy, brązowy cukier, olej sezamowy, piernik, płatki pieprzu, 3 łyżki cebuli i czosnek; zalej marynatą kury. Uszczelnij worek lub przykryj naczynie. Przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Grill gazowy lub węglowy.
Usunąć kury z marynaty; wyrzucić marynatę.
Kury ułożyć, ściąć boki, na grillu na dużym ogniu. Przykryć grilla; gotować od 14 do 16 minut, obracając od czasu do czasu, aż sok z kur będzie czysty, gdy najgrubsze kawałki zostaną pocięte na kość (co najmniej 74°).
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Posypać sezamem i zieloną cebulą.