Grillowane Chipotle wieprzowe Tacos z czerwoną sałatą i brązowym cukrem ananas

Przepis grillowane Chipotle wieprzowe Tacos z czerwoną sałatą i brązowym cukrem ananas może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Na $2.59 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chipotle chile proszku, sok z limonki, wapno kliny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Chipotle wieprzowe Tacos z czerwoną sałatą, Pulled Pork Tacos with Chipotle Slaw, oraz Grillowane Tacos rybne z kremowym Chipotle Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kolendrę, sok z limonki, olej, chile proszek, czosnek i cebula w dużym naczyniu.
Dodać plasterki wieprzowiny i włączyć do płaszcza. Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Połączyć kapustę, kolendra,olej, ocet, Chile proszek, papryka, czerwona cebula i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w dużej misce. Wymieszać i odstawić.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i wyrzucić pozostałą marynatę.
Posypać wieprzowinę z obu stron 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Grill, obracając raz, aż rumiane i jeszcze trochę różowe wewnątrz, o 10 protokół.
Grilluj tortille, obracając raz, aż pojawią się ślady grilla i tortille zmiękną, około 1 minuty.
Przenieść dwie tortille na talerz. Podzielić wieprzowinę i trochę slaw między tortille.
Równomiernie podzielić ananasa na cztery miseczki, na wierzchu po 1/4 szklanki kwaśnej śmietany, 1/2 łyżki cukru i posypce cynamonu.
Podawać z tacos wieprzowym.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."