Grillowane Chili Burgery

Grillowane Chili Burgery
Grillowane hamburgery Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 388 kalorii, 36g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, chili w proszku, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Chili Burgery, Grillowane Chili Burgery, oraz Hamburgery Z Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce wymieszaj mieloną wołowinę, chili w proszku i zmieloną czerwoną paprykę. Kształt mieszaniny na 4 (4-calowe) paszteciki, 1/2 cala grubości. Spryskaj obie strony plasterków cebuli sprayem do gotowania lub pędzlem z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Gdy grill jest podgrzewany, umieścić paszteciki i plastry cebuli na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym na średnich węglach; przykryć grill. Gotować 11 do 13 minut, obracając paszteciki i plasterki cebuli raz, aż termometr włożony w środku pasztecików czyta 71°. podczas ostatnich 2 minut gotowania, umieścić bułki, ściąć boki w dół, na grillu i ser na paszteciki; gotować 1 do 2 minut lub aż bułki są złociste i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieścić paszteciki na dolnych połówkach bułek. Top z plasterkami cebuli. Przykryć górną połówką bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn