Grillowane Chiles Rellenos

Grillowane Chiles Rellenos
Grillowane Chiles Rellenos jest bezglutenowy danie główne. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 26g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,7 USD za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czapkę z grzybami portobello, pieprz, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Grillowane Chiles Rellenos z Chipotle Peach Mojo krewetki, Chiles Ancho Rellenos de Queso (Ancho Chiles z serem), oraz Faszerowane Poblano Chiles w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć śmietanę, sok z limonki i 1/4 szklanki kolendry. Przykryć i schłodzić do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Na dużej patelni podsmażyć cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby, żółty Kabaczek, cukinię, jalapeno i czosnek; smażyć 3-5 minut dłużej lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Fasolę, 1-1/2 szklanki sera, kukurydzę, kminek, sól, pieprz i pozostałą kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Zdjąć z ognia. Łyżką do połówek poblano; posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Papryka grillowana, przykryta, na pośrednim średnim ogniu przez 10-14 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podawać z sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze typy na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Cavas Masachs Mas Fi Brut rosé z oceną 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Cavas Masachs Mas Fi Brut Rose
Cavas Masachs Mas Fi Brut Rose
Mas Fi Brut Rose Cava to eleganckie i wyważone wino musujące. Przechodzi drugą fermentację w tej butelce, dojrzewa przez 11 miesięcy, zapewniając jej drobne pęcherzyki i złożone i ustrukturyzowane podniebienie. Na nosie są nuty fiołków i dzikich jagód, z jasnymi i żywymi smakami świeżych truskawek i czarnej porzeczki w ustach. Idealny na następną uroczystość, jako aperitif lub z szeroką gamą kuchni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn