Grillowane Cebulowe Burgery Cezar

Grillowane Cebulowe Burgery Cezar
Grillowane cebulowe burgery Cezar może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 31g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz pieprzoną sól przyprawioną, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Onion Ring Topped BBQ boczek hamburgery, Kowbojskie Burgery z cebulowymi krążkami, oraz Grillowane Burgery Cezar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce wymieszaj wołowinę, pietruszkę, 2 łyżki dressingu i pieprzową sól. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 12 do 15 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Dodać plastry cebuli do grillowania przez ostatnie 8 do 10 minut gotowania, szczotkowanie z 2 łyżkami sosu i obracając raz, aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
W małej misce, wrzucić sałatę, pozostałe 1/4 szklanki dressing i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Warstwa mieszanki sałaty, burger i cebula w każdej bułce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
CebulaCebula
RolkaRolka
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn