Grillowane Burgery z masłem cytrynowym Meyer

Grillowane Burgery z masłem cytrynowym Meyer może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 840 kalorii, 35g białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zwykłej skórki cytrynowej, masła, bułek hamburgerowych z sezamem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Grillowany łosoś z masłem ziołowo-cytrynowym Meyer, Posiekana Sałatka z jarmużu z winegretem Meyer Lemon (z łatwym substytutem Meyer lemon), oraz Ciasteczka Meyer Lemon Butter.
Instrukcje
Masło wymieszać, wszystkie zioła, skórkę cytryny i sok w małej miseczce. Doprawić solą i pieprzem. Środek 1/3 szklanki masła ziołowego; przenieść do arkusza folii (reserveremaining butter in bowl for spreadingon buns). Używając plastikowej folii jako pomocy, formbutter do 3-calowej kłody; owiń plasticaround do uszczelnienia. Zamrozić do twardości, około 30 minut.
Pokroić w poprzek na 4 rund.Spłaszczyć naboje na dyski o średnicy 2 cali.
Podzielić mięso na 4 równe kawałki. Używając rąk, uformuj każdy kawałek w kulkę.Używając kciuka, zrób Głębokie szerokie Wcięcie w środku każdej piłki. Wciśnij 1 masło cytrynowe do wcięcia, a następnie mocno rozgrzej masło, aby je zamknąć.Spłaszczyć każdy burger do 31/2-inch-diameterpatty, pozostawiając rundy masła poziomo incenter każdego burger. Czy z wyprzedzeniem: masło ziołowe i hamburgery mogą być wykonane 6 godzin wcześniej.
Umieścić hamburgery na blasze do pieczenia, przykryćplastic wrap, i schłodzić. Przykryć i schłodzić herbbutter w misce; doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.
Stojak do grilla z olejem. Przygotuj siębarbecue (wysokie ciepło).
Posyp obie strony hamburgerów solą i pieprzem.
Rozsiewamy masło na pokrojonych bokach bułek.Grill hamburgery aż gotowane przez, 4 do 6 minut na stronie. Bułki grillować do lekkiego rozdrobnienia, około 1 minuty na stronę.
Umieścić hamburgery na dnie bułki. Wierzch z plasterkami i liśćmi rukoli. Przykryj koki i podawaj.