Grillowane Burgery Wołowe
Grilled Beef Burgers to wegetariańska przystawka z dodatkiem lakto ovo . Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 210 kalorii , 11 g białka i 5 g tłuszczu każda. Za 99 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Ten przepis z Taste of Home wymaga bułki tartej, liści sałaty, soli i wieloziarnistych bułek hamburgerowych. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . To niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 61% . Ten wynik jest solidny. Grillowane burgery z nadziewaną wołowiną południowo-zachodnią , grillowane burgery z wołowiną i fasolą oraz burgery z grillowaną wołowiną nadziewane provolone i grzybami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. Pokruszyć wołowinę na mieszaninę i dobrze wymieszać. Uformuj osiem kotletów.
Używając szczypiec o długich trzonkach, zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym i delikatnie posmaruj ruszt grilla. Grilluj burgery bez przykrycia na średnim ogniu lub piecz w odległości 4 cali od ognia przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160° i sok będzie przezroczysty.
Podawać w bułkach z sałatą i pomidorem.
Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec i Zinfandel to świetny wybór do burgera. Merlot będzie w zupełności odpowiedni do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Entwine Merlot z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![opleść Merlota]()
opleść Merlota
Idealnie dojrzałe i soczyste, niczym letnie śliwki i wiśnie.