Grillowane Burgery Taco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych hamburgerów Taco. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sałaty, chipsy tortilla, bardzo chudego mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Salsa Topped Grillowane Burgery Taco, Burgery Taco, oraz Burgery Taco.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wymieszać pokruszone frytki, sos taco, sól, pieprz i wołowina. Kształt mieszaniny na 6 pasztecików, około 5 cali średnicy. Naciśnij kciuk w środku każdego patty, tworząc lekkie wcięcie, aż dno patty ma około 1/2 cala grubości.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 5 minut. Turn paszteciki; gotować o 5 minut dłużej lub do mięsa termometr włożony w środku paszteciki czyta 71°. Top każdy patty z plasterkiem sera; gotować 1 minutę lub aż ser zacznie się topić.
Tymczasem spray Wyciąć Boki bułek z natryskiem do gotowania.
Miejsce bułki, ściąć boki w dół, na grillu; gotować około 2 protokół lub aż złoty kolor.
Aby służyć, umieść paszteciki z serem na dolnych połówkach bułek. Wierzch z sałatą, pomidorem i połówkami bułek.