Grillowane Burgery Taco

Grillowane Burgery Taco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych hamburgerów Taco. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sałaty, chipsy tortilla, bardzo chudego mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Salsa Topped Grillowane Burgery Taco, Burgery Taco, oraz Burgery Taco.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wymieszać pokruszone frytki, sos taco, sól, pieprz i wołowina. Kształt mieszaniny na 6 pasztecików, około 5 cali średnicy. Naciśnij kciuk w środku każdego patty, tworząc lekkie wcięcie, aż dno patty ma około 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS TacoSOS Taco
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 5 minut. Turn paszteciki; gotować o 5 minut dłużej lub do mięsa termometr włożony w środku paszteciki czyta 71°. Top każdy patty z plasterkiem sera; gotować 1 minutę lub aż ser zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Tymczasem spray Wyciąć Boki bułek z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Miejsce bułki, ściąć boki w dół, na grillu; gotować około 2 protokół lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Aby służyć, umieść paszteciki z serem na dolnych połówkach bułek. Wierzch z sałatą, pomidorem i połówkami bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn