Grillowane Burgery Taco

Grillowane Burgery Taco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych hamburgerów Taco. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sałaty, chipsy tortilla, bardzo chudego mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Salsa Topped Grillowane Burgery Taco, Burgery Taco, oraz Burgery Taco.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wymieszać pokruszone frytki, sos taco, sól, pieprz i wołowina. Kształt mieszaniny na 6 pasztecików, około 5 cali średnicy. Naciśnij kciuk w środku każdego patty, tworząc lekkie wcięcie, aż dno patty ma około 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS TacoSOS Taco
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 5 minut. Turn paszteciki; gotować o 5 minut dłużej lub do mięsa termometr włożony w środku paszteciki czyta 71°. Top każdy patty z plasterkiem sera; gotować 1 minutę lub aż ser zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Tymczasem spray Wyciąć Boki bułek z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Miejsce bułki, ściąć boki w dół, na grillu; gotować około 2 protokół lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Aby służyć, umieść paszteciki z serem na dolnych połówkach bułek. Wierzch z sałatą, pomidorem i połówkami bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn