Grillowane Burger i Veggie opakowania foliowe

Grillowane Burger i Veggie opakowania foliowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Grillowany Burger i Veggie folii paczki spróbować. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły, haszysz brązowe ziemniaki, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowane Veggie Burger Opakowania Foliowe, Opakowania foliowe Burger i Veggie, oraz Old West Grillowana fasola i Burger opakowania foliowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wytnij 4 (18x12 cali) arkusze folii o dużej wytrzymałości; środek natryskowy każdego z nich za pomocą sprayu do gotowania. W dużej misce wymieszać mieloną wołowinę, przyprawioną solą i pieprzem. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Na środku każdego arkusza folii umieść 1 szklankę ziemniaków, 1/4 frytek z warzywami i sosem serowym oraz 1 patty wołowe. Owiń każdy pakiet bezpiecznie za pomocą podwójnych uszczelek, umożliwiając rozszerzenie ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Umieścić opakowania, uszczelnione bokiem w dół, na grillu; przykryć grill. Gotować na średnim ogniu 10 minut. Obróć paczki; gotuj przez 15 do 18 minut dłużej lub aż termometr włożony w środek pasztecików odczyta 71° i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Aby służyć, ostrożnie otwórz paczki, aby umożliwić ucieczkę pary. Wymieszać do wymieszania w sosie serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn