Grillowane brzoskwinie z syropem winnym na dwa sposoby

Grillowane brzoskwinie z syropem winnym na dwa sposoby
Grillowane brzoskwinie z syropem winnym na dwa sposoby wymagają z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis serwuje 4 i kosztuje $6.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 32G tłuszczu i w sumie 709 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 90 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Czwartego Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, mielony cynamon, nektar brzoskwiniowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 36%. Podobne przepisy obejmują Koktajl z białego wina z brzoskwiniami i syropem miodowo-figowym na # Brunchweek, Grillowane brzoskwinie z waniliowym syropem z brązowego cukru, oraz Czas Na Deser! Grillowane brzoskwinie z syropem balsamicznym z granatów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Połącz wino, nektar brzoskwiniowy, brandy, 1/4 szklanki cukru, 2 łyżki miodu, laski cynamonu i fasolkę waniliową na dużej patelni do smażenia i zagotuj na dużym ogniu. Zredukuj do wrzenia i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje do syropu, około 10 minut. Szczep.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
4 Litry Wody Gazowanej, Schłodzonej4 Litry Wody Gazowanej, Schłodzonej
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
W przypadku brzoskwiń: rozgrzej grill gazowy do średnio wysokiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Roztop masło w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Posmaruj pokrojone boki brzoskwiń masłem i posyp pozostałymi 2 łyżkami cukru i odrobiną cynamonu. Grilluj ściętą stroną do dołu i gotuj, aż lekko się skarmelizuje, 2 do 3 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Dla chutney brzoskwiniowy: grubo posiekaj brzoskwinie i wymieszaj z kolejną szczyptą cynamonu, kilkoma łyżkami syropu winnego, podartymi listkami mięty, odrobiną oleju rzepakowego oraz solą i pieprzem. Świetnie komponuje się z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1
Ułóż brzoskwinie pokrojoną stroną do góry na półmisku. Nałóż trochę creme fraiche na środek każdego, skrop syropem winnym, odrobiną miodu i udekoruj listkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn