Grillowane brzoskwinie z sosem malinowym
Grillowane brzoskwinie z sosem malinowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz aromat rumu, zmielony cynamon, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowane brzoskwinie w sosie ze świeżych malin, Grillowane brzoskwinie z sosem malinowym i śmietaną cytrynową, oraz Grillowanie: brzoskwinie ze świeżym sosem malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz maliny i sok z cytryny w pojemniku elektrycznego blendera lub robota kuchennego; przykryj i przetworz, aż będzie gładka, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki. Naciśnij mieszankę jagodową przez sitko z siatki drucianej, odrzucając nasiona. Kryj się i wyluzuj.
Wytnij 1 (18-x 18-calowy) arkusz wytrzymałej folii aluminiowej.
Ułóż połówki brzoskwini, pokrój bok do góry, na folii.
Połącz brązowy cukier i cynamon; łyżka równomiernie do środka każdej połowy brzoskwini.
Posypać brzoskwinie aromatem rumowym, a kropkę margaryną. Fold folia na brzoskwinie, i luźno uszczelnić.
Umieść stojak na grilla na średnich węglach (300 do 350); umieść wiązki brzoskwiń na stojaku i gotuj 15 minut lub aż brzoskwinie zostaną dokładnie podgrzane.
Aby służyć, łyżka 2 łyżki puree z malin na każdej połowie brzoskwini.