Grillowane brzoskwinie z Prosciutto i balsamicznym
Grillowane brzoskwinie z Prosciutto i balsamicznym to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 4G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ocet balsamiczny, miód, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Grillowana Prosciutto owinięta brzoskwiniami z jeżyn glazurą balsamiczną, Prosciutto Z Brzoskwiniami I Octem Balsamicznym, oraz Grillowane brzoskwinie z Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść ocet w małym rondelku i doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Gotować do zgęstnienia i syropu, wymieszać miód i doprawić solą i pieprzem, jeśli używasz.
Połówki brzoskwini posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem, jeśli używasz.
Umieść na grillu, przyciąć bok w dół i grillować, aż złoty kolor będzie brązowy. Obróć i grilluj przez 1 minutę dłużej.
Wyjąć brzoskwinie z grilla i skropić balsamicznym. Zawiń lub stuff każdą połowę plasterkiem prosciutto.
Posypać bazylią i skropić oliwą z oliwek.