Grillowane brzoskwinie z miodową glazurą balsamiczną i domowym kremem Fraîche

Grillowane brzoskwinie z miodową glazurą balsamiczną i domowym kremem Fraîche
Grillowane brzoskwinie z miodową glazurą balsamiczną i domowym Crème Fraîche to przystawka, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona przyniesiona przez Białą parę ryżową. Udaj się do sklepu i odbierz miód, ocet balsamiczny, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Grillowane Brzoskwinie Z Ciastem Funtowym I Imbirowym Creme Fraiche, Miodowe truskawki balsamiczne z bitą wanilią Crème Fraîche, oraz Grillowane morelowe ptysie z miodowym Crème Fraîche.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/4 szklanki miodu, octu i wanilii w misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Grill na średnim i wysokim ogniu, jeśli to możliwe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
Owoce szczotkować obficie połową szkliwa. Grilluj z każdej strony, aż do ogrzania, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
4
W misce wymieszać śmietanę i dodatkową 1 łyżkę miodu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Ułóż 2 grillowane połówki owoców, pokrojone bokiem, na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
6
Skropić pozostałą glazurą. Łyżka mieszanki creme fraiche top z grillowanych owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Zetrzyj skórkę cytrynowo-limonkową, aby uzyskać jasny, aromatyczny cytrusowy poncz!
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
PunchPunch
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn