Grillowane anchois (lub sardynki) z bożonarodzeniowymi Limasami, miętą i olejem Chili

Grillowane anchois (lub sardynki) z bożonarodzeniowymi Limasami, miętą i olejem Chili
Grillowane anchois (lub sardynki) z bożonarodzeniowymi Limasami, miętą i olejem Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 434 kalorie, 40g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.45 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz cebulę, płatki pieprzu, sałata frisee, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Świąteczne Limasy Z Pesto Bulger, Tosty Pomidorowe Z Sardynkami I Miętą, oraz Chrupiące Sardynki Z Cytryną I Miętą.

Instrukcje

1
Odcedzić namoczoną fasolę, umieścić w rondlu 4-ćwiartkowym z 8 szklankami wody i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień do wysokiej dusić i gotować do miękkości, ale lekko jędrne do ukąszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedzić i schłodzić.
3
W misce umieścić chłodną fasolę i dodać cebulę, miętę i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
4
Umieść pozostałe pół szklanki oleju w blenderze i dodać chilis, płatki pieprzu i kapary i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wyjąć do butelki z pokrywką i odstawić.
6
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Oczyścić i wypatroszyć anchois i umieścić na gorącej części grilla, i gotować przez, około 1 minutę z każdej strony. W międzyczasie dodaj ocet do mieszanki fasoli i wrzuć do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Dodać Frisee i wymieszać do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curly EndiveCurly Endive
9
Miejsce na talerzu.
10
Wyjmij rybę z grilla, ułóż sałatkę i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn