Grillowane Żeberka Dziecięce

Grillowane Żeberka Dziecięce
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj żeberek z grilla. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 797 kalorii, 81g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, butelkowany sos barbecue, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane żeberka dziecka Richiego, Powolne Grillowane Żeberka Dziecięce, oraz Grillowane żeberka wieprzowe lub żeberka.

Instrukcje

1
Połącz sól koszerną i następne 2 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
2
Usuń cienką membranę z tyłu żeber, krojąc ją nożem i ściągając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Pocierać żeberka z wyciętych stronach limonki, ściskając jak pocierać. Masuj mieszaninę soli na mięso, pokrywając wszystkie strony. Owiń szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WapnoWapno
MięsoMięso
żeberkażeberka
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Umieścić w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; przykryć i schłodzić 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Światło 1 strona grilla, ogrzewanie do 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła; pozostaw drugą stronę nieoświetloną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
6
Pozostawić płyty w temperaturze pokojowej 30 minut.
7
Zdejmij folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Umieść płyty nad nieoświetloną stroną grilla, układając jeden na drugim. Grill, przykryty pokrywą grilla, 40 minut. Obróć płyty, przesuwając płytę dolną do góry; grill 40 minut. Obróć ponownie; grill 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
9
Niższa temperatura grilla do 300 do 350 (średnia) ciepła; umieść płyty obok siebie nad nieoświetloną stroną grilla. Baste z sosem barbecue. Grill 30 minut, przykryty pokrywą grilla, od czasu do czasu polewając sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
10
Wyjąć z grilla; odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn