Grillowane Świeże Karczochy

Grillowane Świeże Karczochy
Grillowane świeże karczochy może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 82 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, udekoruj: gałązki pietruszki z płaskimi liśćmi, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Świeże Karczochy, Makaron z karczochami i świeżą ricottą, oraz Marynowane karczochy dla niemowląt z koperkiem i świeżym imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz cytrynę, kolejne 3 składniki i 2 1/2 szklanki wody w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Umieść kosz na parowiec w holenderskim piekarniku. Karczochy umyć zanurzając w górę iw dół w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Odciąć końce łodygi i przyciąć około 1 cala od góry każdego karczocha, za pomocą ząbkowanego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
4
Usunąć luźne dolne liście. Przyciąć jedną czwartą od góry z każdego zewnętrznego liścia, za pomocą nożyc kuchennych. Ułóż karczochy w koszu parowca. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 do 40 minut lub aż koniec łodygi jest łatwo przebite długim drewnianym kilofem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
5
Usuń karczochy z holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
6
Ostudzić 15 minut. Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko). Ostrożnie przeciąć karczochy na pół wzdłuż; usunąć i wyrzucić dławik. Obficie szczotka Wyciąć Boki karczochów z oliwą z oliwek, i posypać żądaną ilość soli i pieprzu. Karczochy grillowe, pokryte pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Podawać z sosami maślanymi lub majonezem
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8
Mieszanki.
9
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn