Grillowana świeża Mozzarella i morela na zakwasie

Grillowany świeży Mozzarellan i morele na zakwasie to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 91 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz chleb na zakwasie, jędrny-dojrzały, mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatta, oraz Grillowane marynowane warzywa ze świeżą mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło po jednej stronie każdego kromki chleba. Przerzuć 2 plastry na wierzch z morelami, dzieląc je równomiernie.
Posypać cukrem cynamonowym do smaku. Wierzch z mozzarellą i pozostałych kromek chleba, maślane boki do góry.
Kanapki ugotować na dużej patelni na średnim ogniu, obracając raz, aż będą złote i chrupiące z obu stron, w sumie około 8 minut.