Grillowana Włoska Pieczeń Wołowa

Grillowana włoska pieczeń wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 153 kalorie, 24g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać polędwicy wołowej końcówki pieczeń, mieszanka dressing, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Włoska Pieczeń Wołowa, Włoskie Kanapki Z Pieczoną Wołowiną, oraz Pepperoncini Włoska Pieczeń Wołowa.
Instrukcje
Jeśli używasz grilla węglowego, umieść patelnię ociekową bezpośrednio pod obszarem grillowania i ułóż węgle wokół krawędzi paleniska.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do ogrzewania pośredniego.
Wołowinę posmarować olejem; posypać równomiernie mieszanką dressingową (suchą). Włóż termometr do mięsa z grilla, aby końcówka była w najgrubszej części wołowiny.
Przykryć i grillować wołowinę nad patelnią lub nad nieogrzewaną stroną grilla gazowego i 4 do 5 cali od średniego ciepła 1 godzina 30 minut do 2 godzin lub do odczytu termometru 60° (średnio rzadko). Przykryć wołowinę folią i odstawić około 15 minut lub aż termometr odczyta145. (temperatura będzie nadal rosnąć o 5º, a wołowina będzie łatwiej rzeźbić.)