Grillowana Włoska Foccacia
Grillowana włoska Foccacia może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 33 porcje z 24 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedroga przystawka dla 4 Lipca. Idź do sklepu i odbierz env. Pory roku dressing mix, woda, pomidory śliwkowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Foccacia Panino, Czerwona cebula Foccacia dla dwojga, oraz Czosnek Tymianek Foccacia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mieszankę rolek, opakowanie drożdży i mieszankę dressingową.
Dodać gorącą wodę i 2 łyżki. oleju. Mieszaj, aż miękkie ciasto uformuje się i ciasto odciągnie się od strony miski.
Ułożyć ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni; zagnieść 5 minut lub aż będzie gładkie i elastyczne. Uformuj ciasto na 2 (10-calowe) rundy. Przykryj folią lub ręcznikiem.
Odstawić w ciepłe miejsce 15 minut.
Ułożyć ciasto na wysmarowanym grillu na średnio-niskich węglach. Grill 4 minuty; skręć.
Pędzel z pozostałą 1 łyżką. olej. Top z serem, pomidorami i bazylią. Grill dodatkowe 4 minuty lub aż dno skorupy jest złoty kolor.