Grillowana Wołowina z rozmarynem z chutneyem pomidorowym

Grillowana Wołowina z rozmarynem z chutneyem pomidorowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 28g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka London broil, sól koszerna, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Podobne przepisy to Grillowany płaski chleb z czosnkiem przetartym filetem wołowym, Puree z białej fasoli i suszonym pomidorem Chutney, Pikantny rozmaryn pomidor brzoskwiniowy chutney, oraz Grillowany Halibut z sosem kukurydziano-kokosowym Curry i grillowanym chutney z pomidorów Cherry.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej.
Usuń wszystkie liście z gałązek rozmarynu z wyjątkiem górnego cala; zarezerwuj liście do innego użytku. Pomidory pokroić na 3 gałązki rozmarynu. Powtórz z cebulą, czosnkiem i wołowiną, dzieląc składniki równomiernie między Pozostałe gałązki i używając oddzielnych gałązek dla każdego składnika.
Każdy szaszłyk skropić olejem i doprawić solą i pieprzem.
Szaszłyki czosnkowo-cebulowe przełożyć do grilla. Grill, obracając od czasu do czasu, aż zmiękną, około 15 minut. Po około 8 minutach dodajemy do grilla pomidory i szaszłyki wołowe. Gotować wołowinę, obracając raz, aż do pożądanej doneness, 7 minut na średnio rzadkie. Gotować pomidory, obracając raz, aż Skórki pękną, około 7 minut.
Przenieść szaszłyki do blachy do pieczenia, gdy są one gotowe.
Usuń i wyrzuć papierowe skórki z czosnku. Za pomocą widelca przesuń czosnek i pomidory do małej miski.
Dodać ocet i połączyć, tłuczenie pomidora i czosnku z widelcem, aż grube.
Podawać Chutney pomidorowy wraz z wołowiną i cebulą szaszłyki.Wskazówka: Grillowanie składników na gałązkach rozmarynu nadaje potrawom subtelny, ale zauważalny smak. Jeśli gałązki wydają się zbyt kruche, aby wbić dziurę w wołowinie, przebić mięso najpierw metalowym lub bambusowym szaszłykiem, a następnie przenieść go do gałązki rozmarynu.