Grillowana wieprzowina z sosem Jeżynowo-szałwiowym

Grillowana wieprzowina z sosem Jeżynowo-szałwiowym
Grillowana wieprzowina z sosem Jeżynowo-szałwiowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, pieprz, jeżyny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem jabłkowo-szałwiowym, Pikantna Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Jeżynowym, oraz Jeżyna Szałwia Kotlet Schabowy.

Instrukcje

1
Przygotować grill do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Dodaj szalotki na patelni; gotować 3 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać jeżyny, szałwię i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż jeżyny rozbić. Mieszankę jeżyn przecisnąć przez cienkie sito na misce; wyrzucić substancje stałe. Zwrócić płyn do patelni. Wymieszać z octem i cukrem; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki (o 9 protokół); zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem i 1/4 łyżeczki soli, mieszając do rozpuszczenia masła. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
OcetOcet
MasłoMasło
BulionBulion
CukierCukier
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
5
Pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pieprzu posypać wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
6
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; przykryć i grillować 20 minut lub aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy), obracając wieprzowinę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Odstawić na 10 minut.
8
Pokrój poprzecznie na plastry o grubości 1/4 cala.
9
Podawać z sosem jeżyn; w razie potrzeby udekorować gałązkami szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
SOSSOS
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn