Grillowana wieprzowina z sosem Jeżynowo-szałwiowym
Grillowana wieprzowina z sosem Jeżynowo-szałwiowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, pieprz, jeżyny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem jabłkowo-szałwiowym, Pikantna Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Jeżynowym, oraz Jeżyna Szałwia Kotlet Schabowy.
Instrukcje
Przygotować grill do średniego ciepła.
Podgrzać średni rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj szalotki na patelni; gotować 3 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać jeżyny, szałwię i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż jeżyny rozbić. Mieszankę jeżyn przecisnąć przez cienkie sito na misce; wyrzucić substancje stałe. Zwrócić płyn do patelni. Wymieszać z octem i cukrem; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki (o 9 protokół); zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem i 1/4 łyżeczki soli, mieszając do rozpuszczenia masła. Trzymaj ciepło.
Pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pieprzu posypać wieprzowiną.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; przykryć i grillować 20 minut lub aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy), obracając wieprzowinę od czasu do czasu.
Pokrój poprzecznie na plastry o grubości 1/4 cala.
Podawać z sosem jeżyn; w razie potrzeby udekorować gałązkami szałwii.