Grillowana wieprzowina z salsą gruszkową

Przepis Grillowana wieprzowina z Salsanem gruszkowym jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Na 1,34 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, oregano, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczeń wieprzowa ze świeżą salsą gruszkową, Great American Southwest Sliders z Opuncją i grillowaną salsą z awokado, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie, połączyć sok z limonki, olej, czosnek, kminek, oregano i pieprz; dodać wieprzowinę. Uszczelnij worek i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez noc.
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Grilluj wieprzowinę, nieosłoniętą, na średnim ogniu przez 6-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy soki będą czyste.
W misce połącz składniki salsy.