Grillowana Wieprzowina Po Kantońsku
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kantoński stylu grillowanej wieprzowiny spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz shaoxing, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Homar W Stylu Kantońskim, Kantońska zupa na gorąco i na kwaśno, oraz Steamed Sea Bass, Styl Kantoński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć i zamrozić wieprzowinę przez 45 minut.
Pokrój wieprzowinę w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/8 cala.
Wieprzowinę posypać równomiernie solą.
Połącz cukier i 6 kolejnych składników (przez czosnek) w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zagnieść, aby zmiksować.
Dodać wieprzowinę do worka; uszczelnić. Marynować w lodówce przez 3 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Wyjąć wieprzowinę z worka i wyrzucić marynatę.
Umieścić wieprzowinę na ruszcie z grilla pokrytym sprayem do gotowania. Grill przez 1 minutę z każdej strony lub do pożądanego stopnia doness.