Grillowana wieprzowina i papryka Poblano

Grillowana wieprzowina i papryka Poblano
Grillowana wieprzowina i papryczki Poblano mogą być bezglutenowym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 265 kalorii, 31 g białka i 13 g tłuszczu każda. Za 2,03 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipiec. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka anyżu, mielonego kminku, sproszkowanej cebuli i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 65%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak grillowana wieprzowina i papryczki poblano, grillowana wieprzowina i papryczki poblano oraz szarpana wieprzowina nadziewana papryczką poblano.

Instrukcje

1
Z każdej papryki odetnij górę i odłóż ją na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2
Usuń nasiona. Nafaszeruj paprykę serem. Wymień blaty i zabezpiecz wykałaczkami; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Połącz przyprawy; natrzeć wieprzowinę. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 18 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Umieść paprykę na pośrednim ogniu; podgrzewać przez 10 minut lub do momentu zarumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn