Grillowana wegańska Pizza (bez sera!)

Przepis Grillowana wegańska Pizza (ser-gratis!) może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mączkę kukurydzianą, liście bazylii, łyżkę. mąki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Go Dairy Free ma 35 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bezglutenowe Kanapki Z Grillowanym Serem Pizza, Bezglutenowy bezmleczny wegański makaron i ser, oraz Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj drożdże i cukier w ciepłej wodzie, sprawdzając, czy drożdże są aktywne (będą pieniste.)
Połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę i sól w dużej misce do mieszania.
Wlać wodę / roztwór drożdży i olej do suchej mieszanki i delikatnie pracować wszystko razem, aż wszystko się połączy. Zagniataj ciasto, aż będzie jedwabiście gładkie i nie przylgnie do rąk.
Rozwałkuj go w kulkę, lekko nasmaruj i umieść w dużej misce do mieszania. Przykryć miskę i pozostawić ciasto do wyrośnięcia na 1 godzinę. Podczas gdy rośnie, rozbić kiełbasę sojową. Podsmaż go w 1 łyżeczce. oliwy na średnim ogniu, aż się zarumieni. Odłóż to na bok. Po wyrośnięciu ciasta uderz go i zwiń w kulkę. Lekko mąkę płaską powierzchnię.
Rozwałkować ciasto na ½ " płyty.
Połóż ciasto w głębokim naczyniu żelaznej patelni, okrągła patelnia do pieczenia, lub naczynie ciasto.
Przewróć krawędź, aby zewnętrzna część była grubsza niż wewnętrzna.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 10 minut.
Wyjmij go z piekarnika i przenieś na arkusz ciastek.
Na wierzchu rozłóż sos pomidorowy, a następnie kiełbasę sojową, bazylię i oliwki. Zapal grill i pozwól, aby płomienie zgasły. Grill pizzę, aż skorupa jest chrupiąca.