Grillowana uliczna Sałatka kukurydziana z krewetkami z masła kolendrowego, Pico de Gallo i przecierem z awokado
Grillowana uliczna Sałatka kukurydziana z krewetkami z masła kolendrowego, Pico de Gallo i przecierem z awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 282 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka krewetek jumbo, sok z cytryny, mango, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Awokado - pieczona kukurydza Pico de Gallo, Kukurydza z grilla Pico de Gallo, oraz Kukurydza z grilla Pico de Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować grill (średnio-wysoki ogień). Grill kukurydzy na stojaku grill, pokryte, obracając od czasu do czasu, aż lekko zwęglone w miejscach, o 10 protokół. Za pomocą szczypiec przenieś kukurydzę na talerz i pozostaw do ostygnięcia, a następnie pokrój ziarna z kolby. W misce wrzucić kukurydzę z pozostałymi składnikami sałatki kukurydzianej. Doprawić sałatkę solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Kukurydza
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8-uncjowe) Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Szczypce
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
1
Wymieszać wszystkie składniki pico de gallo i doprawić salsę solą i dodatkowym świeżym sokiem z cytryny i limonki, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De Gallo
Sok Z Limonki
Cytryna
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sól
1
Miąższ awokado wrzucić do blendera i dodać soki z mango, limonki i cytryny. Zmiksuj mieszaninę, aż będzie gładka, a następnie, w razie potrzeby, przecier cienki. z wodą. Przecier doprawiamy solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Awokado
Cytryna
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Woda
Wapno
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Na średniej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, roztopić masło, a następnie wymieszać kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj krewetki i smażyć, obracając je od czasu do czasu, aż zmienią kolor na różowy i są po prostu gotowane przez, o 4 do 6 protokół. Krewetki doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Sól
1
Podziel sałatkę kukurydzianą na 4 talerze, łyżką na środku każdego talerza, a każdą porcję uzupełnij krewetką. Łyżka pico de gallo na krewetki i skropić go przecierem z awokado.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.