Grillowana uliczna Sałatka kukurydziana z krewetkami z masła kolendrowego, Pico de Gallo i przecierem z awokado
Grillowana uliczna Sałatka kukurydziana z krewetkami z masła kolendrowego, Pico de Gallo i przecierem z awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 282 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka krewetek jumbo, sok z cytryny, mango, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Awokado - pieczona kukurydza Pico de Gallo, Kukurydza z grilla Pico de Gallo, oraz Kukurydza z grilla Pico de Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill (średnio-wysoki ogień). Grill kukurydzy na stojaku grill, pokryte, obracając od czasu do czasu, aż lekko zwęglone w miejscach, o 10 protokół. Za pomocą szczypiec przenieś kukurydzę na talerz i pozostaw do ostygnięcia, a następnie pokrój ziarna z kolby. W misce wrzucić kukurydzę z pozostałymi składnikami sałatki kukurydzianej. Doprawić sałatkę solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Wymieszać wszystkie składniki pico de gallo i doprawić salsę solą i dodatkowym świeżym sokiem z cytryny i limonki, jeśli to konieczne.
Miąższ awokado wrzucić do blendera i dodać soki z mango, limonki i cytryny. Zmiksuj mieszaninę, aż będzie gładka, a następnie, w razie potrzeby, przecier cienki. z wodą. Przecier doprawiamy solą.
Na średniej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, roztopić masło, a następnie wymieszać kolendrę.
Dodaj krewetki i smażyć, obracając je od czasu do czasu, aż zmienią kolor na różowy i są po prostu gotowane przez, o 4 do 6 protokół. Krewetki doprawić solą.
Podziel sałatkę kukurydzianą na 4 talerze, łyżką na środku każdego talerza, a każdą porcję uzupełnij krewetką. Łyżka pico de gallo na krewetki i skropić go przecierem z awokado.
Szef kuchni, (C) © 2013 FOX