Grillowana Trójkolorowa Sałatka Z Pieprzem I Grzybami

Grillowana Trójkolorowa Sałatka z pieprzem i grzybami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka Lite balsamiczny sos vinaigrette, czapki portobello grzyb, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest idealny do 4 Lipca. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana Trójkolorowa Sałatka Z Pieprzem I Grzybami, Trójkolorowa Papryka Caprese Sałatka, oraz Grillowany Ser Grzybowy I Pieczona Bagietka Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę pokroić w ćwiartki; umieścić w dużej misce.
Dodać grzyby i 1/4 szklanki dressingu; wrzucić do herbu. W międzyczasie rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wyjąć warzywa z dressingu; wyrzucić dressing. Grilluj warzywa 8-10 min. lub do chrupkiego-przetargu, obracając i szczotkując od czasu do czasu z 1/4 szklanki pozostałego opatrunku. Pieczarki pokroić w plasterki; umieścić w misce.
Dodać paprykę i pozostałe 1/4 szklanki dressing; wrzucić do herbu.