Grillowana Tilapia pomarańczowo-imbirowa
Grillowana Tilapia pomarańczowo-imbirowa wymaga mniej więcej 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 1709 kalorii, 143g białka, oraz 114g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.05 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, piernik, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Spróbuj Grillowana Tilapia Pomarańczowo-Imbirowa, Imbir Pomarańcza Tilapia, oraz Kelleigh ' S Orange Ginger Soy Tilapia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć 2 łyżki oliwy z oliwek, ze skórką pomarańczową, sok pomarańczowy, korzeń imbiru i 1/4 szklanki kolendry. Doprawić solą i pieprzem. Spryskaj 4 duże kawałki folii aluminiowej sprayem do gotowania i umieść na rybie w środku każdego z nich.Podziel pomarańczową mieszankę na 4 części i łyżkę do ciała każdej ryby.
Dodaj 2 plastry pomarańczy wewnątrz ryby. Owinąć szczelnie i umieścić na rozgrzanym grillu. Grilluj na średnim ogniu przez około 30 minut lub do czasu, aż ryba zostanie zrobiona. W międzyczasie połącz jogurt, majonez, sok z limonki, pozostałą oliwę z oliwek i pozostałą kolendrę w misce.Po zakończeniu ryby wyjmij z grilla i rozpakuj. Uważaj na gorącą parę.
Umieść na talerzu i zalej każdą rybę 1/4 sosu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.