Grillowana Tarta Pomidorowo-Rozmarynowa

Grillowana Tarta Pomidorowo-Rozmarynowa
Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 727 kalorii, 13g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka arkuszy ciasta francuskiego, sól koszerna, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta z pomidorami i kozim serem z rozmarynem i Mascarpone, Wtorek bezglutenowy: tarta pomidorowa z skórką Parmezanowo-rozmarynową, oraz Grillowany stek z rozmarynem z dżemem pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pomidory pokroić w plasterki 1/4 cala i umieścić na stojaku z drutu wyłożonego papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
3
Pomidory posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SólSól
4
Odstawić na 20 minut. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Rozłóż 1 arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką blasze do pieczenia. Ułóż plastry pomidora w jednej warstwie na cieście. W małej miseczce wymieszać ser i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Mieszankę serową posypać pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SerSer
7
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Wyłącz 1 stronę grilla; pozostaw drugą stronę podświetloną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Ciasto przełożyć z blachy do pieczenia na nieoświetloną stronę grilla i grillować, przykryte pokrywą grilla, 20 do 22 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie dmuchane i złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćŚredni
Gotowe W37 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn