Grillowana Tarta Pomidorowo-Rozmarynowa
Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 727 kalorii, 13g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka arkuszy ciasta francuskiego, sól koszerna, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarta z pomidorami i kozim serem z rozmarynem i Mascarpone, Wtorek bezglutenowy: tarta pomidorowa z skórką Parmezanowo-rozmarynową, oraz Grillowany stek z rozmarynem z dżemem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokroić w plasterki 1/4 cala i umieścić na stojaku z drutu wyłożonego papierowym ręcznikiem.
Odstawić na 20 minut. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Rozłóż 1 arkusz ciasta francuskiego na lekko posypanej mąką blasze do pieczenia. Ułóż plastry pomidora w jednej warstwie na cieście. W małej miseczce wymieszać ser i kolejne 3 składniki.
Mieszankę serową posypać pomidorami.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Wyłącz 1 stronę grilla; pozostaw drugą stronę podświetloną.
Ciasto przełożyć z blachy do pieczenia na nieoświetloną stronę grilla i grillować, przykryte pokrywą grilla, 20 do 22 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie dmuchane i złociste.