Grillowana Szynka Pomarańczowa (Wielkość Tłumu)

Grillowana Szynka Pomarańczowa (Wielkość Tłumu)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać grillowaną szynkę pomarańczową (tłum Rozmiar) spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 357 kalorii, 25g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu barbecue, oleju roślinnego, szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Boczek-Cheeseburgery (Wielkość Tłumu), Tłum-Rozmiar Minestrone, oraz Poncz Malinowy (Rozmiar Tłumu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj sok pomarańczowy, miód, szczypiorek i olej. Dokonać cięć na górze szynki około 1/2 cala od siebie i 1/4 cala głęboko w wzór diamentu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
SzczypiorekSzczypiorek
MiódMiód
SzynkaSzynka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść szynkę w dużej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Wlać mieszaninę soku pomarańczowego na szynkę; obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
SzynkaSzynka
4
Podgrzewać węgle lub grill do ogrzewania pośredniego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Z marynaty usunąć szynkę; marynatę rezerwować. Przykryć i grillować szynkę na małym ogniu 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 30 minut, szczotkowanie marynatą 2 lub 3 razy i obracając raz lub dwa razy, aż do ogrzania. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj sos barbecue, marmoladę i musztardę. Gotować na małym ogniu 5 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
MarmoladaMarmolada
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Sos na szynce. Grill 10 do 15 minut dłużej lub do szkliwione.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Szynkę podawać z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
SzynkaSzynka
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia8
Magazyn