Grillowana Szynka Pomarańczowa (Wielkość Tłumu)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać grillowaną szynkę pomarańczową (tłum Rozmiar) spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 357 kalorii, 25g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu barbecue, oleju roślinnego, szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Boczek-Cheeseburgery (Wielkość Tłumu), Tłum-Rozmiar Minestrone, oraz Poncz Malinowy (Rozmiar Tłumu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj sok pomarańczowy, miód, szczypiorek i olej. Dokonać cięć na górze szynki około 1/2 cala od siebie i 1/4 cala głęboko w wzór diamentu.
Umieść szynkę w dużej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Wlać mieszaninę soku pomarańczowego na szynkę; obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny, obracając od czasu do czasu.
Podgrzewać węgle lub grill do ogrzewania pośredniego.
Z marynaty usunąć szynkę; marynatę rezerwować. Przykryć i grillować szynkę na małym ogniu 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 30 minut, szczotkowanie marynatą 2 lub 3 razy i obracając raz lub dwa razy, aż do ogrzania. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj sos barbecue, marmoladę i musztardę. Gotować na małym ogniu 5 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane.
Sos na szynce. Grill 10 do 15 minut dłużej lub do szkliwione.
Szynkę podawać z pozostałym sosem.