Grillowana szynka i ser z pomidorem
Grillowana szynka i ser z pomidorem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pomidorów, parmezanu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Grillowany ser z zielonymi pomidorami (i sekret doskonałego grillowanego sera).
Instrukcje
Połączyć musztardę, śmietanę i parmezan w małej misce.
Rozprowadzić 2 łyżeczki mieszanki musztardy na każdej kromce chleba. Na każdą z 4 kromek chleba ułożyć 4 plastry szynki, 2 plastry pomidora, 2 plastry sera i 1/2 łyżeczki świeżego szczypiorku. Top z pozostałych kromek chleba. Lekko pokryć Na Zewnątrz chleba sprayem do gotowania.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 2 kanapki do patelni.
Umieść żeliwną lub ciężką patelnię na kanapkach; naciśnij delikatnie, aby spłaszczyć. Gotować 3 minuty z każdej strony lub aż ser topi się i chleb jest tosty (pozostawić żeliwną patelnię na kanapkach podczas gotowania). Powtórz z pozostałymi kanapkami.