Grillowana Spódnica Z Ziołową Bułką Panierowaną i Sosem Bagna Cauda

Spódnica z grilla z bułką tartą i sosem Bagna Cauda może być właśnie przepisem דל פחמימות,znym, którego szukałeś. Ten przepis służy 4 osobom. Za 6,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 35% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 53 g białka i 63 g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i kup sok z cytryny, czosnku, stek ze spódnicy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 3 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 80%, to danie jest wyjątkowe. Spróbuj Spódnica z grilla z bułką tartą z ziołami i sosem Bagna Cauda, Dynia z grilla z bagna caudan i smażonymi kaparami oraz Dynia z grilla z bułką tartą i smażonymi kaparami, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Posyp stek solą koszerną i pokruszoną czerwoną papryką.
Skropić olejem i odstawić na 30 do 40 minut.
Dużą patelnię nasmaruj oliwą, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i szczyptę zmielonej czerwonej papryki.
Posypać solą. Rozgrzej patelnię do średniej temperatury i wrzuć bułkę tartą. Wrzucaj bułkę tartą, aż zaczną robić się ładne, brązowe i przypieczone.
Zdejmij patelnię z ognia i dodaj zioła.
Bułkę tartą przełóż do innego pojemnika i zachowaj. Wytrzyj patelnię ręcznikiem papierowym.
Dodaj oliwę z oliwek na patelnię. Wrzucić czosnek, anchois i sok z cytryny i postawić patelnię na średnim ogniu, ciągle mieszając. Gdy anchois się rozpuszczą, dodawaj masło po jednym kawałku, aż się połączy. Spróbuj sosu, aby upewnić się, że jest pyszny. Trzymaj w cieple, aż będzie gotowy do użycia.
Połóż stek ze spódnicy na grillu. Po 2 minutach obróć stek o 90 stopni, aby powstały ślady grillowania i grilluj jeszcze przez 1 minutę. Odwróć stek i grilluj przez kolejne 2 minuty.
Zdejmij z grilla i obficie posyp pozostałą bułką tartą; odczekaj 5 do 10 minut.
Stek podawaj skropiony sosem bagna cauda.