Grillowana spódnica z Czerwonym Miso

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego steka ze spódnicą z Czerwonym Miso. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na $5.3 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz miso, stek ze spódnicą, mirin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany stek i sałatka Mesclun z sosem Miso, Spódnica stek z Czerwonym Miso, oraz Miso-Marynowana Spódnica dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić miso, czosnek, mirin, sake, cukier i tobanjan w średniej misce, aż do połączenia i cukier się rozpuści.
Zalać marynatą na obraną blachę do pieczenia i rozłożyć ją lekko łopatką.
Ułóż kawałki steków w marynacie i Odwróć, aby obficie pokryć całość. Marynować przez 1 godzinę w temperaturze pokojowej.
Podgrzej patelnię do grillowania wewnątrz lub na zewnątrz do średniej wysokości (około 191° do425). Przetrzyj ruszty z grilla ręcznikiem zanurzonym w oleju roślinnym.
Na grillu umieścić marynowany stek, przykryć grillem i gotować, aż mięso osiągnie średnio rzadkość, ok. 3 minut z każdej strony.
Wyjąć na deskę do krojenia, ustawić w ciepłym miejscu lub namiocie luźno z folią i odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maddalena Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.