Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise

Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise
Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 855 kalorii. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako dość drogie przystawki do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, pieprz, awokado i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marokańska Spódnica stek z pieczonym pieprzem kuskus, Gotowanie z Glossies: grillowane kanapki ze stekiem i pieprzem, oraz Kanapki z grillowanym stekiem i pieprzem z majonezem kukurydzianym.

Instrukcje

1
Połącz czarny pieprz, brązowy cukier, sól, ancho chile w proszku, granulowany czosnek, instant espresso w proszku, mielone oregano, cebula w proszku i sucha musztarda w proszku w małej misce i wymieszać, aby dokładnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku SoliSos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
Suszone OreganoSuszone Oregano
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
RamięRamię
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Szparagi wymieszać z oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wcisnąć suchy rub do steku i obficie wcierać po obu stronach. Rozgrzej Naoliwiony grill do średnio-wysokiego ciepła. Gotować stek z jednej strony, aż smażone, o 8 protokół, a następnie przewrócić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Dodać szparagi do grilla. Gotuj szparagi i stek, aż szparagi będą miękkie, około 10 minut, a stek osiągnie temperaturę wewnętrzną 135 stopni F. przykryj stek folią i pozostaw na 10 minut. Pokrój cienko na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1
Podgrzej 12-calową patelnię żeliwną (lub ciężką, dużą patelnię) do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek, następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem i niech ziemniaki gotować ze wszystkich stron. Gdy ziemniaki są o 3/4 sposób zrobione i po prostu zaczyna brązowy ze wszystkich stron, dodać cebulę i zieloną i czerwoną paprykę. Gotować, aż warzywa są gotowane i karmelizowane, 5 do 7 protokół. Mieszać w czosnku i saute przez kolejne 30 sekund. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1
Pokrój szparagi na 1-calowe kawałki i wymieszaj z mieszaniną ziemniaków. Wymieszać z pokrojonym stekiem, skropić prażoną papryką holenderską i udekorować posiekanymi szalotkami i pokrojonym awokado. W razie potrzeby pył z wędzoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Stek W PlastrachStek W Plastrach
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
2
Nad płomieniem gazowym z płytą kuchenną lub pod brojlerem, char czerwoną paprykę ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Umieścić paprykę w misce i przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Odstawić na 10 minut.
5
Zdjąć folię i obrać lub zetrzeć skórę z każdego pieprzu. Wyrzucić łodygi i nasiona z papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Dodać żółtka, sok z cytryny, sól, papryka i cayenne do blendera. Mieszamy mieszaninę żółtka ze średnią prędkością, aż rozjaśni się kolor, około 25 sekund. Obniżyć prędkość i powoli zacząć mżeć w roztopionym maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać sparzoną paprykę i zmiksować, aż mieszanina będzie gładka i jednorodna. W razie potrzeby doprawić solą, pieprzem cayenne lub sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody

Składniki

2warzywo (np. szpinak)drobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami227papryka habaneroszparagi, twarde końcówki przycięteszparagi, twarde końcówki przycięte4krewetki i żyłkiPlasterki awokado, do dekoracjiPlasterki awokado, do dekoracji2Spód: okruszki z herbatników grahamkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2warzywo (np. szpinak)6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou1szczyptaSzczypta pieprzu cayenne, plus więcej do przyprawy w razie potrzebySzczypta pieprzu cayenne, plus więcej do przyprawy w razie potrzeby3largesżółtka jajżółtka jaj2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2warzywo (np. szpinak)koszerne marynatykoszerne marynaty1zielona papryka, posiekana i pokrojona w kostkęzielona papryka, posiekana i pokrojona w kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoespresso w proszku instantespresso w proszku instant1warzywo (np. szpinak)sól koszerna, plus więcej do przyprawiania w razie potrzebysól koszerna, plus więcej do przyprawiania w razie potrzeby2warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanusok z cytryny, plus więcej do przyprawy w razie potrzebysok z cytryny, plus więcej do przyprawy w razie potrzeby1warzywo (np. szpinak)suchy proszek musztardowysuchy proszek musztardowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1porcja startego parmezanuoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do grillaoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do grilla1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoramięramię1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielone oreganomielone oregano1czerwona papryka, posiekana i pokrojona w kostkęczerwona papryka, posiekana i pokrojona w kostkę1małeczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę2papryka czerwonapapryka czerwona4krewetki i żyłkiPosiekane szalotki, do dekoracjiPosiekane szalotki, do dekoracji1obcisła Spódnica, ok. 1,5 kgobcisła Spódnica, ok. 1,5 kg1warzywo (np. szpinak)1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty10Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione227papryka habaneroZiemniaki Yukon gold, obrane i pokrojone w 1/2 cala kostkęZiemniaki Yukon gold, obrane i pokrojone w 1/2 cala kostkę

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn