Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise
Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 855 kalorii. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako dość drogie przystawki do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, pieprz, awokado i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marokańska Spódnica stek z pieczonym pieprzem kuskus, Gotowanie z Glossies: grillowane kanapki ze stekiem i pieprzem, oraz Kanapki z grillowanym stekiem i pieprzem z majonezem kukurydzianym.
Instrukcje
1
Połącz czarny pieprz, brązowy cukier, sól, ancho chile w proszku, granulowany czosnek, instant espresso w proszku, mielone oregano, cebula w proszku i sucha musztarda w proszku w małej misce i wymieszać, aby dokładnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
Koszerne Marynaty
Suszone Oregano
Musztarda W Proszku
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Ramię
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Szparagi wymieszać z oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wcisnąć suchy rub do steku i obficie wcierać po obu stronach. Rozgrzej Naoliwiony grill do średnio-wysokiego ciepła. Gotować stek z jednej strony, aż smażone, o 8 protokół, a następnie przewrócić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Dodać szparagi do grilla. Gotuj szparagi i stek, aż szparagi będą miękkie, około 10 minut, a stek osiągnie temperaturę wewnętrzną 135 stopni F. przykryj stek folią i pozostaw na 10 minut. Pokrój cienko na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1
Podgrzej 12-calową patelnię żeliwną (lub ciężką, dużą patelnię) do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek, następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem i niech ziemniaki gotować ze wszystkich stron. Gdy ziemniaki są o 3/4 sposób zrobione i po prostu zaczyna brązowy ze wszystkich stron, dodać cebulę i zieloną i czerwoną paprykę. Gotować, aż warzywa są gotowane i karmelizowane, 5 do 7 protokół. Mieszać w czosnku i saute przez kolejne 30 sekund. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrój szparagi na 1-calowe kawałki i wymieszaj z mieszaniną ziemniaków. Wymieszać z pokrojonym stekiem, skropić prażoną papryką holenderską i udekorować posiekanymi szalotkami i pokrojonym awokado. W razie potrzeby pył z wędzoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Stek W Plastrach
SOS Hollandaise
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Cały Imbir, Rozgnieciony
1 Suszony Pieprz Arbol
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
2
Nad płomieniem gazowym z płytą kuchenną lub pod brojlerem, char czerwoną paprykę ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Umieścić paprykę w misce i przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Odstawić na 10 minut.
5
Zdjąć folię i obrać lub zetrzeć skórę z każdego pieprzu. Wyrzucić łodygi i nasiona z papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Dodać żółtka, sok z cytryny, sól, papryka i cayenne do blendera. Mieszamy mieszaninę żółtka ze średnią prędkością, aż rozjaśni się kolor, około 25 sekund. Obniżyć prędkość i powoli zacząć mżeć w roztopionym maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać sparzoną paprykę i zmiksować, aż mieszanina będzie gładka i jednorodna. W razie potrzeby doprawić solą, pieprzem cayenne lub sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.