Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise

Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise
Grillowana Spódnica Steak Hash z pieczoną czerwoną papryką Hollandaise jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 855 kalorii. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Sprawdza się jako dość drogie przystawki do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, pieprz, awokado i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marokańska Spódnica stek z pieczonym pieprzem kuskus, Gotowanie z Glossies: grillowane kanapki ze stekiem i pieprzem, oraz Kanapki z grillowanym stekiem i pieprzem z majonezem kukurydzianym.

Instrukcje

1
Połącz czarny pieprz, brązowy cukier, sól, ancho chile w proszku, granulowany czosnek, instant espresso w proszku, mielone oregano, cebula w proszku i sucha musztarda w proszku w małej misce i wymieszać, aby dokładnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku SoliSos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
Suszone OreganoSuszone Oregano
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
RamięRamię
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Szparagi wymieszać z oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Wcisnąć suchy rub do steku i obficie wcierać po obu stronach. Rozgrzej Naoliwiony grill do średnio-wysokiego ciepła. Gotować stek z jednej strony, aż smażone, o 8 protokół, a następnie przewrócić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Dodać szparagi do grilla. Gotuj szparagi i stek, aż szparagi będą miękkie, około 10 minut, a stek osiągnie temperaturę wewnętrzną 135 stopni F. przykryj stek folią i pozostaw na 10 minut. Pokrój cienko na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1
Podgrzej 12-calową patelnię żeliwną (lub ciężką, dużą patelnię) do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek, następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Doprawić solą i pieprzem i niech ziemniaki gotować ze wszystkich stron. Gdy ziemniaki są o 3/4 sposób zrobione i po prostu zaczyna brązowy ze wszystkich stron, dodać cebulę i zieloną i czerwoną paprykę. Gotować, aż warzywa są gotowane i karmelizowane, 5 do 7 protokół. Mieszać w czosnku i saute przez kolejne 30 sekund. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1
Pokrój szparagi na 1-calowe kawałki i wymieszaj z mieszaniną ziemniaków. Wymieszać z pokrojonym stekiem, skropić prażoną papryką holenderską i udekorować posiekanymi szalotkami i pokrojonym awokado. W razie potrzeby pył z wędzoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Stek W PlastrachStek W Plastrach
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
2
Nad płomieniem gazowym z płytą kuchenną lub pod brojlerem, char czerwoną paprykę ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Umieścić paprykę w misce i przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odstawić na 10 minut.
5
Zdjąć folię i obrać lub zetrzeć skórę z każdego pieprzu. Wyrzucić łodygi i nasiona z papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Dodać żółtka, sok z cytryny, sól, papryka i cayenne do blendera. Mieszamy mieszaninę żółtka ze średnią prędkością, aż rozjaśni się kolor, około 25 sekund. Obniżyć prędkość i powoli zacząć mżeć w roztopionym maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać sparzoną paprykę i zmiksować, aż mieszanina będzie gładka i jednorodna. W razie potrzeby doprawić solą, pieprzem cayenne lub sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala

Składniki

2warzywo (np. szpinak)drobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami227papryka habaneroszparagi, twarde końcówki przycięteszparagi, twarde końcówki przycięte4trochę posiekanej cukiniiPlasterki awokado, do dekoracjiPlasterki awokado, do dekoracji2Spód: okruszki z herbatników grahamkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2warzywo (np. szpinak)półsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekanapółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekana1szczyptaSzczypta pieprzu cayenne, plus więcej do przyprawy w razie potrzebySzczypta pieprzu cayenne, plus więcej do przyprawy w razie potrzeby3largesżółtka jajżółtka jaj2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2warzywo (np. szpinak)koszerne marynatykoszerne marynaty1zielona papryka, posiekana i pokrojona w kostkęzielona papryka, posiekana i pokrojona w kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoespresso w proszku instantespresso w proszku instant1warzywo (np. szpinak)sól koszerna, plus więcej do przyprawiania w razie potrzebysól koszerna, plus więcej do przyprawiania w razie potrzeby2warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanusok z cytryny, plus więcej do przyprawy w razie potrzebysok z cytryny, plus więcej do przyprawy w razie potrzeby1warzywo (np. szpinak)suchy proszek musztardowysuchy proszek musztardowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1porcja startego parmezanuoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do grillaoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do grilla1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoramięramię1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielone oreganomielone oregano1czerwona papryka, posiekana i pokrojona w kostkęczerwona papryka, posiekana i pokrojona w kostkę1małeczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę2papryka czerwonapapryka czerwona4trochę posiekanej cukiniiPosiekane szalotki, do dekoracjiPosiekane szalotki, do dekoracji1obcisła Spódnica, ok. 1,5 kgobcisła Spódnica, ok. 1,5 kg1warzywo (np. szpinak)1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty10Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione227papryka habaneroZiemniaki Yukon gold, obrane i pokrojone w 1/2 cala kostkęZiemniaki Yukon gold, obrane i pokrojone w 1/2 cala kostkę

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn